Izjava o zasebnosti

Uporabnik z opravljeno registracijo dovoljuje ponudniku zbiranje in obdelavo posredovanih podatkov. Uporabniki spletne trgovine so lahko fizične ali pravne osebe, pri čemer se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov samo podatki fizičnih oseb štejejo za osebne podatke.

Ponudnik se zavezuje, da bo podatke, pridobljene preko registracijskega obrazca v spletni trgovini, skrbno varoval ter jih brez privolitve uporabnika ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene kot za (i)za sklenitev in izpolnjevanje pogodb, (ii) za lažje reševanje morebitnih težav pri naročilu in dostavi blaga, (iii) uspešno izvajanje storitve dostave blaga, naročenega v spletni trgovini in, (iv) na željo uporabnika, tudi za namene obveščanja o novostih in ugodnostih v spletni trgovini (neposredno trženje). Za dosego varovanja posredovanih podatkov ponudnik uporablja ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov.

Za varovanje podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za ustrezno varnost in tajnost svojega uporabniškega imena in gesla za dostop tako do njegovega uporabniškega računa v spletni trgovini kot tudi do njegove elektronske pošte, ki jo navede v registracijskem obrazcu oziroma v uporabniškem računu.

Ponudnik uporabnike na podlagi njihovega vnaprejšnjega soglasja preko elektronske pošte obvešča o novostih in ugodnostih v spletni trgovini. V kolikor uporabnik tovrstnih ponudnikovih sporočil ne želi več prejemati oziroma želi, da ponudnik preneha uporabljati uporabnikove podatke za posredovanje omenjenih sporočil, lahko uporabnik to sporoči ponudniku na info(at)helpy.si.

Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica K blagajni

Certifikat odličnosti