MTPV kategoriji je 35 izdelkov.

Seznam izdelkov, ki jih lahko dobite na MTP naročilnico v naši poslovalnici v IOC Trzinu brez doplačila.

V naši poslovalnici v IOC Trzin vam omogočamo možnost nakupa izdelkov na naročilnico za medicinsko tehnične pripomočke (MTP). Izbirate lahko med različnimi MTP pripomočki za vse stopnje inkontinence ( lahka, srednja, težka in zelo težka inkontinenca ). Z MTP naročilnico lahko dobite tudi izdelke za po operaciji raka na dojki. Vse izdelke, ki so dobavljivi z MTP naročilnico v naši trgovini dobite brez doplačila. Poleg izdelkov, ki jih ponujamo preko MTP naročilnice pa lahko pri nas kupite tudi sedežne blazine, blazine za preprečevanje razjed, kozmetiko za nego in dezinfekcijska sredstva, otroške plenice, obvezilni program in tudi izdelke za intimno nego. Naročene izdelke vam ob nakupu nad 50 € brezplačno dostavimo na dom.

Če želite izdelke pred nakupom preizkusiti ali pa preveriti kvaliteto pred unovčenjem MTP naročilnice nas enostavno kontaktirajte preko 080 22 53 in poslali vam bomo vzorčke želenih izdelkov. Lahko pa pošljete svoje podatke preko maila info@helpy.si in seveda ne pozabite napisati kaj bi želeli preizkusiti.

Za podrobnejše informacije nas lahko pokličete na našo brezplačno telefonsko številko 080 22 53 ali pa nas kontaktirate preko maila info@helpy.si.

Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica K blagajni

Certifikat odličnosti