O podjetju

Podjetje Helpy je družinsko podjetje 100% v privatni lasti in ustanovljeno leta 1991. Že od vsega začetka se ukvarjamo s področjem oskrbe z inkontinenčnimi pripomočki, pripomočki za preventivo in terapijo razjed zaradi pritiska. Našo dejavnost dopolnjuje tudi dostava toplih obrokov starejšim na dom. Z leti smo razširili prodajo tudi na ostale programe, ki se navezujejo na nego bolnikov. Programi zajemajo osebna zaščitna sredstva, negovalno kozmetiko in ostale pripomočke za nego ter ekološko ravnanje z odpadki v zdravstvu.

Smo ekskluzivni zastopniki danskega proizvajalca Abena A/S, ki se ukvarja s proizvodnjo izdelkov za nego in oskrbo bolnikov v institucijah in na domu. Poleg tega zastopamo še proizvajalce Anita GmbH, Rochester Medical Corp.USA, Kessel GmbH, Sedia, in Malem Medical.

Z našimi izdelki oskrbujemo končne kupce v naši maloprodajni trgovini v IOC Trzin ali preko spletne trgovine. Prav tako pa kot uvoznik in dobavitelj oskrbujemo tudi socialne zavode, bolnišnice, posebne zavode, lekarne in spec. medicinske prodajalne ter veledrogerije.

Pri vsem tem pa smo dejavni tudi v okoljevarstvu, saj so naši proizvodi prijazni koži uporabnika kot tudi okolju. V našem prodajnem programu najdete tudi stroj za vakuumiranje in dezinficiranje odpadkov, ki zmanjša volumen odpadkov do 70%.

Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica K blagajni

Certifikat odličnosti